Χ. Κλίντον: Υποστηρίζω τον Μπαράκ Ομπάμα

27-08-2008


Sen. Hillary Rodham Clinton addresses the Democratic National Convention in Denver, 26 Aug 2008

Ενώπιον χιλιάδων ενθουσιασμένων εκλεκτόρων στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος στο Ντένβερ του Κολοράντο, η πρώην υποψήφιος του κόμματος, Γερουσιαστής Χίλλαρυ Κλίντον, εκφώνησε μια απ’ τις πλέον σημαντικές ομιλίες του συνεδρίου, ζητώντας απ’ τους Δημοκρατικούς να ενωθούν πίσω απ’ τον Μπαράκ Ομπάμα. «Δεν έχουμε καιρό να χάσουμε και δεν μας περισσεύει καμία ψήφος», τόνισε η κ. Κλίντον και συνέχισε λέγοντας: «Υποστηρίζω τον Μπαράκ Ομπάμα. Αυτόν θα πρέπει να εκλέξουμε πρόεδρο», στέλνοντας το μήνυμα στους οπαδούς της ότι τώρα πρέπει να ταχθούν στο πλευρό του Μπαράκ Ομπάμα για την ενότητα του κόμματος και για το μέλλον της χώρας.

Sen. Hillary Clinton addresses the Democratic Convention in Denver, 26 Aug. 2008

Κατά την Χίλαρυ Κλίντον ο Μπαράκ Ομπάμα θα βοηθήσει τη χώρα να ανανεωθεί και να εξελιχθεί, σε αντίθεση με τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο, Τζον Μακέιν, που, όπως είπε η κ. Κλίντον, έχει να προσφέρει περισσότερες απ’ τις αποτυχημένες πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης Μπούς.

«Είναι καιρός να πάρουμε πίσω τη χώρα μας», τόνισε η κ. Κλίντον στην ομιλία της, «είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα. Κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Αγωνιζόμαστε για το μέλλον και τον αγώνα αυτό θα πρέπει να τον κερδίσουμε».

Πάντως σφυγμομετρήσεις πριν την ομιλία της Χίλαρυ Κλίντον έδειχναν ότι σημαντικός αριθμός υποστηρικτών της δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν τον Ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο, Τζον Μακέιν. Πολλοί οπαδοί της κ. Κλίντον έχουν απογοητευτεί για το γεγονός ότι δεν κέρδισε το χρίσμα των Δημοκρατικών και για το ότι δεν επελέγη απ' τον κ. Ομπάμα για την αντιπροεδρία.





emailme.gif Στείλτε τη σελίδα αυτή σ’ ένα φίλο
printerfriendly.gif Έτοιμο για εκτύπωση

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»