Κατά του Μακέιν στρέφεται η Μαντόνα

Το επιτελείο του Τζον Μακέιν ψέγει τη Μαντόνα γιατί συνέκρινε σε συναυλία της τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο με τον Χίτλερ και τον Μουγκάμπε.


Το επιτελείο του ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την αμερικανική προεδρία Τζον Μακέιν διαμαρτυρήθηκε έντονα χθες κατά της διάσημης τραγουδίστριας της ποπ Μαντόνα, για τη σκηνοθεσία μίας συναυλίας της στην οποία φαινόταν να συγκρίνει τον διεκδικητή του Λευκού Οίκου με τον Αδόλφο Χίτλερ και τον πρόεδρο της Ζιμπάμπουε Ρόμπερτ Μουγκάμπε. «Οι συγκρίσεις είναι ταυτόχρονα σκανδαλώδεις, απαράδεκτες και διχαστικής φύσης», τόνισε ο εκπρόσωπος του Μακέιν Τάκερ Μπάουντς, σε ανακοινωθέν που αναμεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Φοξ.

«Αυτό αποδεικνύει πως όταν πρόκειται να υποστηρίξουν τον Μπαράκ Ομπάμα, οι φίλοι του οι παγκόσμιες διασημότητες δεν διστάζουν να καταφύγουν σε δυσφημίσεις και σ’ απαράδεκτες επιθέσεις», πρόσθεσε ο ίδιος. Κατά την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας της, το Σάββατο στο Κάρντιφ της Βρετανίας, η αστέρας της ποπ, που είναι γνωστή για την προκλητικότητά της, αλλά και για τις επιθέσεις της εναντίον του νυν προέδρου Τζορτζ Μπους, ερμήνευσε το τραγούδι «Get Stupid? (Γίνε ηλίθιος), ενώ στην γιγαντοοθόνη πίσω της προβάλλονταν εικόνες καταστροφής, κι εν συνεχεία φωτογραφίες του Χίτλερ, του Μουγκάμπε και του Μακέιν.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»