Skip to main content

Εκτός φυλακής λόγω παχυσαρκίας


O Tζάκσον με τη μητέρα του

Τα παραπανίσια κιλά γλίτωσαν τον Κλοντ Τζάκσον από "της φυλακής τα σίδερα". Μπορεί να ακούγεται απίστευτο είναι όμως αληθινό.

Το πρόβλημα για την φυλάκισή του δεν προέκυψε από το περιορισμένο μέγεθος των κελιών, ούτε από την απόφαση του δικαστηρίου για το αδίκημα που διέπραξε αλλά από τη βεβαρημένη υγεία του με τα 190 κιλά που κουβαλά.

Ο Κλοντ Τζάκσον από το Σέπαρτον της Βικτόριας οδηγήθηκε στο δικαστήριο γιατί τον Ιανουάριο του 2007 σε ένα κλαμπ της περιοχής έσπασε ένα τζάμι σε άλλο θαμώνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά το θύμα.

Ο κ. Τζάκσον παραδέχθηκε την ενοχή του στο δικαστήριο και ζήτησε συγνώμη από το θύμα του.

Ο συνήγορός του ζήτησε τότε, να μην φυλακιστεί γιατί όπως είπε αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τον οδηγήσει στον θάνατο, αφού η υγεία του είναι ιδιαίτερα κλονισμένη λόγω της παχυσαρκίας.

Σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο κ. Τζάκσον πάσχει αρθρίτιδα, άπνοια κατά την διάρκεια του ύπνου και έχει πάθει μέχρι τώρα τρεις καρδιακές προσβολές.

Το δικαστήριο θεώρησε φρόνιμο να στείλει τον κ. Τζάκσον σπίτι του αφού αντί ποινής φυλάκισης του επέβαλλε να προσφέρει τις υπηρεσίες του προς την κοινότητα της περιοχής αφιλοκερδώς για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Comments

Xpapathan said…
Τελικά το να έχεις παραπάνω κιλά δεν είναι και από τα χειρότερα πράγματα στον κόσμο.Μάλλον πρέπει να το σκεφτούν ξανά όσοι τρέχουν στα ινστιτούτα αδυνατίσματος.

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»