| Καλό κι αυτό!

Ξεκίνησε από μια εργατική συνοικία του Σίδνευ και τώρα έχει πελάτες τα αστέρια του Χόλυγουντ

Ξεκίνησε σεμνά και ταπεινά από μια εργατική συνοικία του Σίδνεϊ και έστησε μια παγκόσμια αυτοκρατορία με επίκεντρο το Λος Άντζελες και καλύτερους πελάτες τα αστέρια του Χόλιγουντ.

Ο λόγος για το Ναπολέοντα Περδή, η εταιρία του οποίου είναι πλέον και επίσημος χορηγός των βραβείων Emmy, και η δραστηριότητα του οποίου καθημερινά απασχολεί τα αυστραλιανά και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα το ένθετο περιοδικό "The Weekend Australian Magazine" της εφημερίδας "The Australian", στην έκδοσή του για το Σαββατοκύριακο είχε και τετρασέλιδο αφιέρωμα στο Ναπολέοντα Περδή.

Το αφιέρωμα αναφέρεται στην επιτυχία των καλλυντικών "Ναπολέων Περδής" στην Αυστραλία και στις ΗΠΑ και στα σχέδια επέκτασης στην Ευρώπη.

"Υπάρχουν 52 καταστήματα Ναπολέων Περδής στην Αυστραλία, 37 καταστήματα διάθεσης στα πολυκαταστήματα David Jones, πάνω από 500 ανεξάρτητοι έμποροι και έξι σχολές μακιγιάζ Ναπολέων Περδής" υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα που αναφέρει, μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

"Η μάρκα καλλυντικών Ναπολέων Περδής συγκαταλέγεται στις 10 πιο επιτυχημένες του πολυκαταστήματος David Jones".

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην ελληνική καταγωγή του Περδή, στην οικογένειά του και στις ελληνικές πολιτιστικές επιρροές που δέχτηκε.

"Ο Ναπολέων Περδής είναι γιος ελλήνων μεταναστών από τις δυτικές εργατικές συνοικίες του Σίδνεϋ".

Αναπολώντας τα παιδικά του χρόνια ο ίδιος ο Περδής αναφέρει: "Πηγαίναμε σε ποιητικές βραδιές, ελληνικό θέατρο και χορούς - όλα αυτά διεύρυναν τους ορίζοντές μας. Ήταν μια μεταναστευτική ζωή, αλλά και μια κοσμοπολίτικη, πλούσια πολιτιστικά ζωή".
Πηγή ΑΠΕ

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc