Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τον υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών Μπάρακ Ομπάμα δήλωσε ο Αυστραλός μεγιστάνας των μέσων μαζικής ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ.

Μέρντοχ:  Φαινόμενο ο Ομπάμα

"Μιλάμε για φαινόμενο και νομίζω πως ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Τζον Μακέιν, θα έχει πολλά προβλήματα", είπε ο γνωστός για τις συντηρητικές του θέσεις Ρ. Μέρντοχ στη διάρκεια διάσκεψης με θέμα "Όλα Ψηφιακά" που οργανώθηκε από την Wall Street Journal στο Κάρλσμπαντ των ΗΠΑ.

Οι εφημερίδες του στην Αυστραλία (ελέγχει το 70% των ημερησίων εφημερίδων) προβάλουν τις δηλώσεις του Μέρντοχ και αυτό ερμηνεύεται ως στήριξη του Ομπάμα.

"Η Ουάσινγκτον και οι πολιτικοί έχουν πέσει στο ναδίρ. Τους απεχθάνεται το 80% του κοινού. Και έρχεται ένας υποψήφιος, με νέες ιδέες, φρέσκος, που τους ξεπερνά όλους και γίνεται ροκ σταρ. Αυτό είναι φανταστικό", είπε ο Μέρντκοχ ομολογώντας πως "κάτι έκανε" για να υποστηρίξει η εφημερίδα του New York Post τον Ομπάμα έναντι της Χίλαρι Κλίντον.

"Ο Μακέιν είναι έμπειρος, είναι φίλος μου, αλλά νομίζω θα έχει κάποια προβλήματα", είπε ο κ. Μέρντοχ προσθέτοντας ότι προβλέπει πως θα κερδίσει ο Ομπάμα.

"Ανυπομονώ να τον γνωρίσω από κοντά" είπε.

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»