ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΧΑΡΤΙΤΟΣ -ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 24/7/2008


24/7/2008
Ο ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ:




"ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ!"

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κεφαλονιά, επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις της μαρίνας Αργοστολίου. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο κ. Σπηλιωτόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μόνο δύο λέξεις μπορούν να χαρακτηρίσουν τη σημερινή κατάσταση στη μαρίνα Αργοστολίου: Ντροπή και αίσχος! Ντροπή και αίσχος για την εγκληματική αδιαφορία όσων, επί οκτώ ολόκληρα χρόνια, άφησαν να ρημάζουν τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου, τα οποία προορίζονταν για να φτιάξουν έναν χώρο στην Κεφαλονιά, τη μαρίνα Αργοστολίου. Και επί οκτώ χρόνια την άφησαν έρημη στη τύχη της, μετατρέποντας την σε χώρο ερωτικής συνεύρεσης και σύναξης διαφόρων για χρήση ναρκωτικών. Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Από τη πρώτη στιγμή είπα στους συνεργάτες μου «ως εδώ και μη παρέκει». Και σε οχτώ μήνες πρέπει να τρέξουν και να κάνουν όσα δεν έγιναν στα οχτώ χρόνια που πέρασαν. Γι’ αυτό, μέχρι τέλος Αυγούστου, ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός και επιτέλους θα υπάρξει ανάδοχος να διαχειριστεί τη μαρίνα. Εάν υπάρχουν ευθύνες, θα βρούμε σε ποιους ανήκουν και οι ευθύνες αυτές θα αποδοθούν. Από εκεί κι έπειτα, η μαρίνα αυτή πρέπει να αποδοθεί στο λαό της Κεφαλονιάς, και επιτέλους, να γίνει πόλος έλξης τουριστικών σκαφών και όχι εγκληματικών στοιχείων».

Comments

lornion said…
αυτόν τον τόπο τον σκοτώνουν δύο τινά 1/η αδιαφορία των ιθυνόντων και 2/η επίσης αδιαφορία του κοσμάκη. Μην ανησυχείτε όμως , γιατί κοινωνία τέτοιας πάστας δεν συναντιέται εύκολα στον πλανήτη. Ειμαι βέβαιος πως κάθε προσπάθεια για την μαρίνα δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα ,και τούτο γιατί το έργο ισως να μη ηταν σκόπιμο απ' αρχής. Υπάρχει η εξαίρεση δηλαδή η ανεύρεση του τρελού επενδυτή .

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»