Τα ρούχα της Πέιλιν «εξοργίζουν» τους Ρεπουμπλικάνους
Εξοργισμένοι δηλώνουν οι δωρητές των Ρεπουμπλικάνων με τις υπερβολικές δαπάνες της Σάρα Πέιλιν για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας της.


Ρεπουμπλικάνοι δωρητές δηλώνουν εξοργισμένοι με τις δαπάνες που ξεπερνούν τα 150.000 δολάρια στις οποίες προέβη η κυβερνήτης της Αλάσκα Σάρα Πέιλιν για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας της από τότε που έγινε γνωστό ότι θα είναι η υποψήφια αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων, αναφέρει σημερινό άρθρο αμερικανικού εντύπου.

«Θέλω τα χρήματά μου πίσω», φέρεται ότι δήλωσε δωρητής των Ρεπουμπλικάνων, ο οποίος διατήρησε την ανωνυμία του, στη διαδικτυακή εφημερίδα Politico.

Η υποψηφιότητα για το Λευκό Οίκο φαίνεται ότι θα της βγει σε καλό, δήλωσε άλλος δωρητής. «Ακόμη κι αν δεν εκλεγεί, θα έχει μια ντουλάπα γεμάτη από καινούργια ρούχα».

Η εκστρατεία των Ρεπουμπλικάνων συμπεριέλαβε πάνω από 125.000 δολάρια μέσα στο Σεπτέμβριο μόνο για τα ρούχα της Πέιλιν, επιβεβαιώνουν οι αναλυτικές αποδείξεις των δαπανών του κόμματος.

Οι περισσότερες αγορές πραγματοποιήθηκαν σε ακριβά καταστήματα, όπως το Neiman Marcus και το Saks Fifth Avenue, σε αντίθεση με την περιγραφή της ίδιας της Πέιλιν για το προφίλ της: μια μέση, προσγειωμένη, «μητέρα του χόκεϊ».

Άλλα 4.700 δολάρια ξοδεύτηκαν για το μακιγιάζ της και τις επισκέψεις στο κομμωτήριο, σύμφωνα με την Politico.

Όπως δήλωσε το επιτελείο του Μακέιν, τα ρούχα της κυρίας Πέιλιν θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα μετά τις εκλογές της 4ης Νοεμβρίου.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ






Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»