Ειναι ιδιαίτερη χαρά για μας που ζούμε εξω να διαβάζουμε και να βλέπουμε πολιτιστικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώραν στον τόπο μας . Χαιρόμαστε τις επιτυχίες σας.
Αποστολέας kefalos on 26/6/07 1:20 (18 αναγνώσεις)
πηγή my kefalonia.com
Μια εντυπωσιακή εκδήλωση έγινε σήμερα 25 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία στο Αργοστόλι. Η βραδιά ξεκίνησε με μια μικρή παρουσίαση για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, παιδιά έκαναν τραμπολίνο, ενώ διαβάστηκαν μηνύματα από πολιτικούς για όσα κάναμε... πετύχαμε... και όλα αυτά που σε κάθε εκδήλωση βρίσκουν την ευκαιρία να μας πείσουν ότι τους οφείλουμε.

Η βραδιά όμως μόλις τώρα είχε αρχίσει. Παιδιά από το 1ο και το 2ο λύκειο Αργοστολίου ανέβηκαν στη σκηνή και μας προσέφεραν μια πολύωρη συναυλία, από τις 9:30 και για 3 ολόκληρες ώρες χωρίς σταματημό. Το κοινό (κατάμεστη η πλατεία από νεολαία) απόλαυσε αυτή τη μοναδική εκδήλωση που σίγουρα ήταν η πιο κεφάτη από όσες εκδηλώσεις έχουμε δει μέχρι σήμερα. Τα παιδιά τραγούδησαν ρομαντικά αλλά και πιο δυνατά τραγούδια, εντυπωσιάζοντας με τη ζωντάνια και τη διάθεση, ακόμα και με την άνεση που είχαν μπροστά σε όλους τους συμπολίτες μας. Δείχνοντας παράλληλα ότι έχουν κέφι, γνώση και μπορούν να μας δώσουν κάτι όμορφο, κάτι που λείπει από τις μέχρι τώρα ψυχρές και χωρίς συμμετοχή εκδηλώσεις.

Εμείς να τους ευχαριστήσουμε που μας κράτησαν συντροφιά 3 ολόκληρες ώρες με αυτή την υπέροχη παράσταση και να προτείνουμε κάτι ανάλογο να ξαναεπαναληφθεί μέσα στο καλοκαίρι τουλάχιστον μια ακόμα φορά, αφού άρεσε σε όλους και ξεσήκωσε τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους.

Comments

lornion said…
η προσωπική έμπνευση και συμβολή δημιουργεί ,η αδράνεια σκοτώνει.

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»