πολιτική


Κατηγορίες και διαψεύσεις

Αντιπαράθεση για την Ολυμπιακή

23/9/2008 9:37:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 23/9/2008 10:57:20 μμ)

Πηγή: ΝΕΤ, ΑΠΕ

Την προσεχή Πέμπτη θα ανακοινώσει η Ομοσπονδία των εργαζομένων της Ολυμπιακής εάν θα προσέλθει στο διάλογο με τον υπουργό Μεταφορών για τις ρυθμίσεις που τους αφορούν και προβλέπονται στο σχέδιο αποκρατικοποίησης του αερομεταφορέα. Το μεσημέρι της Τρίτης οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, έκαναν κατάληψη σε πίστα του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" και σε κτήριο της διοίκησης, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για προειλημμένες αποφάσεις και μυστικές συνεννοήσεις με πιθανούς αγοραστές της Ολυμπιακής. Σενάρια εκτός πραγματικότητας, χαρακτηρίζει ο Κωστής Χατζηδάκης, όσα υποστηρίζουν σε ερώτησή τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για εμπλοκή του υπουργείου Εξωτερικών, του πρέσβη του Κατάρ και Έλληνα εφοπλιστή στην υπόθεση πώλησης της εταιρίας.

Σχετική διάψευση εξέδωσε και το υπουργείο Εξωτερικών, τονίζοντας, πως η κ. Μπακογιάννη, δεν προέβη σε μυστική ή φανερή συνεννόηση, για την πώληση της Ολυμπιακής.

Σημασία έχει αυτό που κάνουμε στο πραγματικό πεδίο της πολιτικής και όχι σε ένα σταρ σύστεμ που δημιουργεί εντυπώσεις, σχολίασε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος αναφορικά με τις αιτιάσεις και τις επιθέσεις της αντιπολίτευσης και ειδικότερα του ΣΥΡΙΖΑ.

"Υπάρχει άλλος δρόμος για την Ολυμπιακή", τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χάρης Τσιόκας.

"Είναι σημαντικό να μην ξεπουληθεί η Ολυμπιακή γιατί αυτό σημαίνει απελευθέρωση των θανάτων στον αέρα" σημείωσε ο γραμματέας της ΚΝΕ Γιάννης Πρωτούλης.

Για νέο Βατοπέδι στις αερομεταφορές, καθώς και ότι η Ολυμπιακή θα γίνει το βατερλό της κυβέρνησης, έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας.

Comments

lornion said…
Για ιδές γλώσσα και ήθος που εκπέμπουν ένιοι κύριοι της Αριστεράς,μας κάνουν να φοβούμαστε τι παναπεί ενα ταξείδι στην Ελλάδα,λες και η Ολυμπιακή είναι κληρονομικό φέουδό τους,κι όχι ιδιοκτησία του ελληνικού λαού .

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»