Β. Πολύδωρας: Στηρίζω με όλη μου τη δύναμη τον Κ. Καραμανλή

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2008 13:58
Τελευταία Ενημέρωση : 26/09/2008 14:38

«Στηρίζω την κυβέρνηση και τον Κώστα Καραμανλή με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, όπως ορκίστηκα να πράττω το 1997», τόνισε ο Βύρων Πολύδωρας στην ομιλία του στην Κ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας.

Συστήθηκε στους συνέδρους λέγοντας ότι το κάνει «για να μην είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας, για να μην είμαστε ξένοι, για να μην είμαι ξένος στο κόμμα».

Στη συνέχεια, επικαλέστηκε μύθο του Αισώπου με την πηρωθείσα έλαφο, σύμφωνα με τον οποίο ένα ελάφι με ένα μάτι πήγαινε παραλία - παραλία, όπως είπε, έχοντας το καλό του μάτι προς την πλευρά της ξηράς, εκτιμώντας πως ο κίνδυνος θα προέλθει μόνο από εκεί. Γι' αυτό και δεν είδε τους βαρκάρηδες, που το τόξευσαν από τη θάλασσα.

Ηθικό δίδαγμα, είπε ο κ. Πολύδωρας, «μην προσαρμόζεις τις αντικειμενικές συνθήκες στις δικές σου ανάγκες». Τόνισε ότι είναι αποπροσανατολισμός να στοχοποιηθεί ο ίδιος ως αντάρτης, είπε ότι η γνώμη του μπορεί να παρέκκλινε μια μοίρα, αλλά έχει κάμποσους τόνους αξία. «Εμεινα όρθιος θέλοντας να εκφράσω ένα λαό, που ήθελε να αποκρούσει τυχόν κακώς κείμενα», υπογράμμισε.

Ο κ. Πολύδωρας είπε ακόμη ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η κ. Γιαννάκου «πληρώσαμε το τίμημα και δεν φαντάζομαι να νομίζει κανείς ότι μαχόμαστε για υπουργεία». Στο τίμημα, που πλήρωσε ο ίδιος, συμπεριέλαβε το θάνατο του αδελφού του, στο οποίο, όπως είπε, δεν ήθελε αδελφό υπουργό λοιδωρούμενο πιθανόν υποβολιμαία. «Μένω στην παράταξη και σας ευχαριστώ», κατέληξε ο κ.Πολύδωρας.-

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc