Ένας εμίρης καθυστέρησε επί δυόμισι ώρες πτήση της ΒΑ γιατί οι γυναίκες του καθόντουσαν δίπλα σε άρρενες επιβάτες.

Οι εμμονές ενός εμίρη από το Κατάρ προκάλεσαν καθυστέρηση μεγαλύτερη από δύο ώρες σε πτήση των Βρετανικών Αερογραμμών (ΒΑ) από το Μιλάνο για το Λονδίνο γιατί τρεις γυναίκες μέλη της οικογένειας του κάθονταν δίπλα...σε άνδρες.

Το επεισόδιο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην πτήση των Βρετανικών Αερογραμμών που επρόκειτο να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Λινάτε του Μιλάνου για Λονδίνο στις 15.55 τοπική ώρα.

Αλλά ενώ το αεροσκάφος ετοιμαζόταν να τροχοδρομήσει στην πίστα του αεροδρομίου ο εμίρης Μπαντέρ Μπιν Χαλίφα συνειδητοποίησε ότι οι γυναίκες της οικογένειας κάθονταν δίπλα σε άρρενες επιβάτες που δεν ανήκαν στην οικογένεια, γεγονός που αντιβαίνει στην ισλαμική παράδοση.

Το αεροπλάνο σταμάτησε τη διαδικασία απογείωσης για λόγους ασφαλείας καθώς ο εμίρης εκνευρισμένος απαιτούσε να αλλάξουν θέση οι ...ανεπιθύμητοι επιβάτες που κάθονταν δίπλα στις γυναίκες του, γράφει η εφημερίδα "Κοριέρε ντελα Σέρα".

Μετά από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν σχεδόν μια ώρα παρουσία του αστυνομικού διοικητή και του διοικητή του αεροδρομίου κανένας επιβάτης δεν δέχθηκε να αλλάξει θέση οπότε ο εμίρης πήρε τις γυναίκες του και κατέβηκε από το αεροπλάνο...
otenet.

Comments

lornion said…
αφεντικά δικά τους τα λάδια ,τα πετούμενα κι οι γυναίκες. που ζούμε Θεέ μου.

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»